Spoštovani,

smo zavod za kulturo, šport, turizem, kulturo gibanja in hranjenja, ki opravlja svoje delo prepoznavno, prostovoljno, samostojno in nepridobitno, za razvoj športa, kulture in ustvarjanje razmer za turizem ter splošnega dobrega počutja ljudi v našem okolju. Zavedamo se, da so trenutne razmere težavne. Kljub temu ne smemo pozabiti na prihodnost. In v Zasavju so razmere za tovrstno udejstvovanje iz leta v leto boljše, saj nam čistejše okolje samo ponuja nešteto možnosti.

Vemo, da vam ni vseeno za okolje kjer delujete in ustvarjate, da vam je mar vaših zaposlenih in njihovega počutja, kakor tudi vašega in vaših družinskih članov.

Za vas, vaše družinske člane in vaše zaposlene smo trenutno pripravili tri  projekte, katerih se lahko udeležujete in s tem poskrbite za boljše počutje, zdravje in delovno kondicijo. Ker ne želimo obremenjevati delavcev z visoko prijavnino, smo to omejili na najnižjo možno raven. Vas pa naprošamo za donacijo, prispevek v finančnem ali materialnem smislu, ali celo kot sponzorja oziroma pokrovitelja določenega projekta.  V kolikor želite lahko postanete glavni sponzor projekta.

Ob donaciji bo vaš logo s povezavo na vašo spletno stran objavljen na naši spletni strani www.taleris.si  pod zavihkom sponzorji. V kolikor postanete sponzor določenega projekta, bo logo tudi pod določenim projektom, če pa se odločite za glavnega pokrovitelja projekta ali dogodka, boste objavljeni na vrhu dogodka na spletni strani www.taleris.si,  kot tudi na facebook strani Zavod TALERIS in z vašimi transparenti na samih dogodkih.  Z elektronsko pošto vas bomo obveščali o novih dogodkih in projektih, katere pripravljamo in bodo zanimivi za vas in vaše zaposlene.

Donacijo lahko nakažete na račun TALERISa pri Delavski hranilnici SI  56 6100 0001 4414 353  in pod namen vpišete donacija ali sponzorstvo določenega projekta (npr. PLANINA ZDAJ). Za glavnega pokrovitelja nas prosim kontaktirajte, da se dogovorimo o podrobnostih.

Po predhodnem dogovoru se lahko dogovorimo tudi za team building različnih oblik, od pohodov, podnevi, ponoči, kombinacije preživetja, kopanja, kolesarjenja, trekingov….. Morda imate idejo…

Vnaprej pripravljeni projekti s tega področja bodo objavljeni na www.taleris.si , lahko pa vas obveščamo po e-pošti.

Za sodelovanje in kakršnokoli pomoč se Vam vnaprej iskreno zahvaljujemo!

 

 

S spoštovanjem, za zavod Taleris – Leon Cestnik

leon.cestnik@taleris.si    031 540 987

 

Priloge:

http://www.taleris.si/planina-zdaj-zimska-liga-20162017/

http://www.taleris.si/dogodki-2/dogodki/

http://www.taleris.si/kultura/