Član TALERISA lahko postane vsak zainteresiran, ki se prijavi na info@taleris.si  in vsakoletno poravnava svoje članske obveznosti. Prijavite se lahko tudi osebno pri aktivnih članih zavoda, kateri vam bodo podali vse potrebne informacije. Leto 2016 je članarine prosto. V letu 2017 bo letna članarina 20€. Kot člani/ce, boste imeli možnost sodelovati pri vseh dogodkih kot prostovoljec s povračilom stroškov in ugodnostmi ali udeleženec s popustom na vpisnine dogodkov, kot je to razvidno iz prvega razpisa, tako da se vam članarina skozi dogodke povrne.

Na povezavi je pristopna izjava, katero nam podpisano vrnete, osebno, po pošti ali skenirano na info@taleris.si

pristopna-izjava-za-nove-clane

Članarino poravnate na račun pri Delavski hranilnici SI  56 6100 0001 4414 353  in pod namen vpišete ČLANARINA – IME IN PRIIMEK.

Dogodki se bodo odvijali skozi vse leto in bodo zajemali različna področja. O vseh dogodkih bodo člani obveščeni na njihov elektronski naslov, katerega posredujejo ob vpisnini za člana TALERISA. Vabljeni k druženju, zabavi, športnim užitkom, zdravemu načinu življenja, avanturam, kulturnim in turističnim dogodkom in še več.

Želimo si pridobiti člane z vseh področij znanja in obvladovanja delovnih veščin, katere bomo združevali v celoto in skupaj dosegali zastavljene cilje.