ORGANIZIRA: V soboto 13.5.2017 od 9:00 do 15:00 na Planini nad Trbovljami športno – družabni dogodek

                                    6  RISOVIH UR

šest urni tek, dolžina proge 3,2km z 250 m višinske,

v soboto 13.5.2017 od 9:00 do 15:00 na Planini nad Trbovljami

https://wego.here.com/directions/mix//Gosti%C5%A1%C4%8De-Planina,-Sveta-Planina-46,-1420-Trbovlje:e-eyJuYW1lIjoiR29zdGlcdTAxNjFcdTAxMGRlIFBsYW5pbmEiLCJhZGRyZXNzIjoiU3ZldGEgUGxhbmluYSA0NiwgMTQyMCBUcmJvdmxqZSIsImxhdGl0dWRlIjo0Ni4xNzcyMTk0LCJsb25naXR1ZGUiOjE1LjAyMTQxOTUsInByb3ZpZGVyTmFtZSI6ImZhY2Vib29rIiwicHJvdmlkZXJJZCI6MTg0ODQxNzM1MTgzMzc4fQ==?map=46.17722,15.02142,15,normal&fb_locale=en_US

in od 16:00 dalje druženje s hrano in pijačo v odlični družbi, za Semjulov rojstni dan.

GPS:   http://www.gpsies.com/map.do?fileId=bgowzklikcpogdde

PRIJAVA ZA TEKAČE:

PRIJAVA IN PLAČILO  DO VKLJUČNO  31.3.2017    znaša 22eur

PPRIJAVA IN PLAČILO DO VKLJUČNO 20.4.2017    znaša 26eur

PRIJAVA NA DAN PRIREDITVE       DO 9:00 ure        znaša 30 eur

Vsi prijavljeni tekmovalci so deležni štartne številke, merjenja časa in krogov, okrepčevalnice na 3,2km, bon za malico, bon za pijačo in praktično nagrado. Vsak tekmovalec je avtomatično prijavljen tudi na druženje.

Najboljše tri in najboljši trije prejmejo pokale.

 

PRIJAVA NA DRUŽENJE:

PRIJAVA IN PLAČILO DO VKLJUČNO   31.3.2017    znaša 14eur

PPRIJAVA IN PLAČILO DO VKLJUČNO 30.4.2017    znaša 17eur

PRIJAVA NA DAN PRIREDITVE       DO 14:00            znaša 20 eur

Vsi udeleženci druženja prejmejo bon za malico, bon za pijačo in praktično nagrado.

PRIJAVA NA MAIL:    info@taleris.si ,  s katerega prejmete potrditev prijave in podatke za plačilo.

PRIJAVA MORA VSEBOVATI: ime in priimek, spol, letnico rojstva, mesni ali vegetarijanski obrok , pivo ali sok, velikost majice in zaznamek ali prijava na tek ali prijava na druženje.

PRIMER:

Leon Cestnik, 1961, moški, vegetarijanski, sok, xl, druženje

 

PRAVILA 6 RISOVIH UR IN OSTALA NAVLAKA, BREZ KATERE NE GRE

 

Tek se prične ob 10:00. Vsi  tekmovalci startajo istočasno. Konec teka je ob 16:00, po šestih urah. Tekmovalec lahko konča tekmo kadarkoli, vendar se priporoča, da to stori v startno ciljnem prostoru. Tek poteka po planinski poti in prevoz s proge ni mogoč. V primeru poškodbe in nezmožnosti  tekmovalca priti nazaj na startno ciljni prostor, se bo tekmovalec ročno prenesel do najbližje možnosti za prevoz.

Tekmovalo se bo v ženski in moški kategoriji. Zmagovalec je tekmovalka ali tekmovalec, ki v šestih urah preteče največ km na trasi tekme. V primeru, da bi imela dva ali več tekmovalcev enako število kilometrov, odloča manj porabljenega časa, v kolikor pa se zgodi, da je oboje enako, zmaga tekmovalec, ki je starejši. Prve tri in prvi trije prejmejo pokale.

Ker smo tekači povezani z naravo, jo spoštujemo in varujemo, ne bomo odmetavali nikakršnih smeti na in ob trasi teka.

Trasa bo označena z nekaj trakovi, za orientacijo v prvem krogu in po potrebi v nadaljnih krogih. Številke morajo biti obvezno vidne.

Vsi tekmovalci, ki se bodo prijavili v predprijavi, dobijo personalizirane številke. Se pravi številko z imenom in priimkom. Ravno tako se bomo trudili, da bodo vsi tekmovalci dobili pravo velikost majice.

Prijava na dan tekmovanja ne omogoča personalizirane štartne številke in ne zagotavlja skladne velikosti majice. Torej je prijava in plačilo štirikrat koristno.

CENEJE, PREPOZNAVNO IN UDOBNEJE VAM BO,  nam pa omogoča lažjo nabavo, organizacijo in izvedbo dogodka.

 

Po 16:00 se prične druženje in analiza tekme, podelitev, z malico in eno pijačo, ki je predmet startnine. Vse kar osebno naročite v Gostišču Planina je potrebno osebno plačati, razen kar bo ponujeno na mizah znotraj ali zunaj gostišča in bo nedvomno pripadalo samemu dogodku. Druženje bo predvidoma trajalo dokler se ne konča, vendar predvidoma ob 23.59, razen če kdo želi samovoljno prej prekiniti in oditi.

 

Udeleženci vozniki se obvezujejo, da ne bodo upravljali vozil pod vpliomi alkohola, da ne bodo ogrožali  sebe oziroma ostalih, da bodo po potrebi prenočili oziroma si uredili varen prevoz. Organizator za kakršnekoli zaplete ne odgovarja.

 

Vsi udeleženci so dolžni imeti se lepo, domov oditi zadovoljni, siti in ne žejni ter na poti domov razmišljati, kako dobro bi bilo, če bi leto hitro minilo, da se spet srečamo.